Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | DC Super Hero Girls – групата супергероини се завръща

DC Super Hero Girls – групата супергероини се завръща

Аз детето | 2020-09-17

DC Super Hero Girls – групата супергероини се завръща

Най-голямата им суперсила със сигурност е приятелството. Те всеки ден трябва да се изправят не само срещу разбитите сърца, но и срещу опасностите в града, докато крият факта, че са супергерои. Освен това те не трябва да забравят и за вечерния си час. Новите епизоди на DC Super Hero Girls ще започнат да се излъчват по Cartoon Network от 21 септември.

Героините от DC Super Hero Girls със сигурност са най-изключителните приятелки в целия Метрополис. Поредицата представя съдбата на популярна група тийнейджъри: Уъндър Уоман, Супергърл, Бъмбълби, Батгърл, Затани и Грийн Лентърн. Всъщност не е ясно какво е по-трудно за тях: да преживеят трудностите от израстването в местната гимназия, докато крият своите суперсили или да се борят за безопасността на града, докато спазват вечерния си час. Едно е сигурно – тези добри приятелки отново ще са по Cartoon Network.

Този път Супергърл ще трябва да се изправи срещу последствията от изтощителната битка с Лайвуайър. Междувременно Кара ще получи странна задача по икономика. Тя ще трябва да се грижи за яйце, заедно с друг ученик през уикенда, но до какво ли ще доведе тази ситуация? Приятелите ще се нуждаят и от помощта на Жената котка, за да получат Книгата на вечността, а това ще бъде изключително трудна задача. Гледайте и вижте какво ще се случи!

Началото на новите епизоди от поредицата DC Super Hero Girls ще бъде на 21 септември и ще продължи всеки делник от 18.00 ч.

Вижте още:
Топ 10 на най-любимите телевизионни детски герои за всички времена



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град