интересно

Начало | интересно | Ето това е истинско родителско наказание: баща превзе профила на дъщеря си в Instagram и стана много по-известен от нея

Ето това е истинско родителско наказание: баща превзе профила на дъщеря си в Instagram и стана много по-известен от нея

Аз детето | 2020-07-18

Ето това е истинско родителско наказание: баща превзе профила на дъщеря си в Instagram и стана много по-известен от нея

Внимавайте кого каните у дома и дали спазвате правилата на родителите си – само това ви предупреждаваме и ви показваме като поука от историята, която за вас може и да е забавна, но не и за 15-годишната Маделин! Една грешна стъпка и престъпване на едно родителско правило могат да ви дадат урок за цял живот, особено ако имате такъв изобретателен баща.

Той е от Тексас и се превърна в интернет сензация след като превзе профила на дъщеря си в Instagram. Причината за действията му – 15-годишната тийнейджърка поканила момчета у дома на пижамено парти. След като момичето води момчета вкъщи и родителите ѝ я хващат, те ѝ дават правото да избира между две наказания. Един месец без телефон или за две седмици да предостави профила си в социалните мрежи на баща си. Момичето избира втория вариант, защото кой не би го избрал, но със сигурност не си е представяла това, което се е случило после.

Баща ѝ Лари в продължение на 14 дни редовно публикува снимки и клипове. Той открито се шегува с навиците на дъщеря си. Лари танцува, носи провокативни къси тениски и панталони за тийнейджърки, готви и се снима с „приятелки“, „спортува“ и се разхожда навън. И така публикациите му ставали все по-популярни. Дори се превръща в сензация сред съучениците на Маделин. Те редовно проверяват профила ѝ, за да видят какво прави баща ѝ.

Лари се сдобил с цяла армия от последователи. Още след първия ден от наказанието Маделин казала на баща си, че е готова да прекара един месец без телефон, но Лари гордо заявил, че има прекалено много идеи за профила и няма да се откаже от наказанието.

След като се посмяхме, прочетете и някои сериозни и важни неща, които трябва да знаете за социалните мрежи:
Важни и основни правила за поведение в социалните мрежи, които всяко дете трябва да знае



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град