важните неща

Начало | важните неща | Фантастичното училище „Синьо небе“

Фантастичното училище „Синьо небе“

Стефани Сайкова | 2011-11-01

Иска ми се училището ми да бъде във въздуха, а за да стигна до там, да се пързалям по дъга. После да пътувам с еднорози, след това да се кача на един облак, който се движи като летящо килимче и да спра на прага на училището.
Когато влезна вътре, да си намеря класната стая с помощта на едно услужливо джудже.

Искам да имам следните предмети: ходене по вода, което да ме превърне във водна фея. А, би трябвало и да се науча да летя , за да мога да стигна до някое езеро или море. Много е важно кой ще ми показва как се ходи по вода. Сигурно е много трудно, но като се отпусна и повярвам, че мога, ще успея. Следващият ми час нека бъде музика, по който учител е музикално джудже, което ще ми показва как да свиря на инструмента, на който искам. Аз избрах китарата, защото ми е любим инструмент и се научих да свиря за един учебен час – 50 минути. После бих искала да имам изобразително изкуство, по което ни учи кентавър. Той рисува готино и ни учи и нас така да рисуваме.
Магии – това е час, в който научаваме магии и заклинания. Тук наши преподаватели са феи. Най-интересното е, че не влизаме всички вкупом в този час, а всеки ученик влиза сам в кабинета, защото феите ни учат на магии и заклинания, които ние искаме. Да ви се похваля – аз научих цели десет заклинания за един учебен час.
Компютърните вълшебства са най-интересният предмет, защото компютрите са със сензорен екран. И в края на деня – физическо възпитание. Преподавател отново е джудже.

Всяка стая в това фантастично училище е различна и по всичко си има кабинети. Децата са разпределени по стаите според стила музика, който слушат. В моята класна стая има плакати на всички рок групи. Кабинетите са много красиви, както и всичко останало в училището. Отвън то изглежда като замък, който е оцветен в син цвят. Затова и училището се казва " Синьото небе".

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град