важните неща

Начало | важните неща | Интересни поздрави за семейството и приятелите за Нова година

Интересни поздрави за семейството и приятелите за Нова година

Аз детето | 2020-12-31

Интересни поздрави за семейството и приятелите за Нова година

Вълнувате ли се вече от утрешния ден – последният за 2020 година? Смятате ли да правите нещо специално или и вие като нашия Александър си мислите: „Е, какво толкова му е специалното на 31 декември? Случва се всяка година!“. Независимо дали се вълнувате от празника или не чак толкова, сигурни сме, че най-близките ви приятели и родители, както и баба и дядо биха се зарадвали на едно специално пожелание за настъпването на новата година. Дори и да не го направите точно в 0 часа, а малко по-рано красивото пожелание повишава настроението, създава приятни спомени, както и весела празнична атмосфера. Независимо от това дали ще го напишете на картичка, на съобщение или просто да го кажете. Сега ако започвате трескаво да се чудите какво точно ще пожелаете – ние сме подготвени и за вас. Вижте някои специално подбрани поздрави за Нова година, които можете да използвате или които несъмнено ще ви вдъхновят да измислите ваши!

Честита нова година! Пожелавам ти най-хубавото от старата година да е най-лошото в новата!

Годината, която се задава, с шепи здраве и любов да дава!

През новата година ти пожелавам силата на ветровете, смелостта на зверовете, мъдростта на вековете и любовта на боговете!

Нека през новата година здравето да ти е пръв другар и на късмета да си цар! Много радост в сърцата и спокойствие в душата!

Нека в този светъл нощен час до теб достигнат моите пожелания за здраве, щастие, добър късмет и кошница със сбъднати желания!

Когато дванадесет ясни звъна отекнат в нощта, когато две стрелки се слеят в една, когато две години се разминат в един и същи час, тогава щастие и радост ти желая аз!

Честита да е новата година, щастливи да са в нея всички дни от старата година, що отмина, ти само хубавото запомни!

Нека снежната виелица натрупа пред прага на твоя живот само здраве, щастие и късмет!

За новата година поздрава ми приеми и нека радости големи носят идващите дни!

Честита Нова година! Нека я посрещнем с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи!

По случай новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Нека сбъднат се мечтите твои, в сърцето бликащи сега и никога да няма там място за тъга!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град