важните неща

Начало | важните неща | Изложба-базар на коледни картички организираха в ОУ „Райна Княгиня“ – Пловдив

Изложба-базар на коледни картички организираха в ОУ „Райна Княгиня“ – Пловдив

Аз детето | 2011-12-23

Изложба-базар на коледни картички организираха в ОУ „Райна Княгиня“ – Пловдив

За втора поредна година децата от ОУ „Райна Княгиня“ организираха базар-изложба „Дар“ във фоайето на училището. Базарът ще продължи три дни и цели да събере пари за закупуване на книги за библиотеката на училището.
Учениците сами изработват, подреждат и продават картичките, а Мария Петрова, един от техните преподаватели, добавя, че родителите много се гордеят от децата си, които участват в тази инициатива, а учениците се вълнуват много от участието си в нея.

Екипът на Az-deteto.bg, също е приятно изненадан да научи за тази изложба и поздравява учениците и им пожелаваме много успех в начинанието!

Вижте още снимки от базара-изложба тук!



Коментари
4 коментара

зендая Питерсън, 14 г.,

Публикувано на 26.12.2011

Защо не сте ми побликували коментара аз просто изразих мнение нали за това качвате тези снимки за да видят всички и да извраазят свойте съвети. Можете да публикувате тъпи коментари но не и моя който би помогнал на децата направили базара . ??????? просто не разбирам ??????? спомням си преди година една (да не казвам лоша дума ) беше писала как е ходила на кино и в мола за бога кой се интересува от това но го публикувате ????? все едно просто аз се чуствам пренебрегната и искам да ви кажа че преди обожавах сайта ви сега не съм сигурна моля публикувайте това ......

зендая патерсън, 14 г.,

Публикувано на 26.12.2011

до редакцията: базара е добър ама защо не побликувате коментите ми

зендая питерсън, 14 г.,

Публикувано на 26.12.2011

ака вие хубаво публикувахте 2та ми комента ама не и първия на ли бе нали ???? както виждате аз съм българка от чикагои се казвам зендая всъщнос съм родена в калифорния но уча в бг училище и честно казано не се казвам зендая това е само псевдоним истинското ми име е Дженифър сигурно се чудите защо пиша на бг ами защото семейството ми е бг брат ми е админ .... за това ако искате не публикувайте този комент но публикувайте първия ми

mihaela vidolova, 11 г.,

Публикувано на 22.01.2012

va6ite karti4ki sa strahotni nie sa6to pravihme i stanaha 4ydesni

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град