важните неща

Начало | важните неща | Къде трябва да се провеждат часовете в училище?

Къде трябва да се провеждат часовете в училище?

Таня | 2011-11-01

За някои деца училището е истинско мъчение, тъй като трябва постоянно да учат, да пишат и да смятат. За други училището е много забавно, защото те обичат да учат и да се срещат с приятелите си.
Но какво е всъщност училището? Може би то те дарява със знания, за да имаш добро бъдеще или пък то те запознава с хората, които ще бъдат важна част от живота ти. За някои училището на мечтите им е пълно само със забавления и то всъщност не те учи на нищо и губи смисъла си. За да се смести забавното и полезното трябва да има час по физическо сред природата.

Часовете по математика трябва да се провеждат на плажа, за да може да пишем по пясъка. Часовете по български език трябва да се провеждат в музеите на някои от българските автори, а часовете по английски език да се провеждат в Англия. Там ще можем да говорим с англичани. Но за да се случи всичко това трябва да имаме училища по целия свят.

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
1 коментар

Сара Калъчева, 10 г.,

Публикувано на 28.11.2011

Мисля, че трябва да живеем в училище. Като на филма за Хари Потър. А през Събота и Неделя да се връщаме в къщи. Менюто ни ще е много здравословно, различно, препоръчано от медицинската сестра всеки ден!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град