любими герои

Начало | любими герои | Клои – най-известната котка в света, която (не)всеки иска да има

Клои – най-известната котка в света, която (не)всеки иска да има

Аз детето | 2018-11-20

Клои – най-известната котка в света, която (не)всеки иска да има

Много котки от света на филмите и приказките са ни ставали любими! Том, Гарфийлд, Боб, Котаракът в чизми, че дори и псевдокотката. Но нито една от тях не може да стъпи и на малкото пръстче или по-скоро нокътче на Клои. Помните ли коя е тя? Тя е синьо-сива, дебела и една от най-добрите приятелки на кучето Макс. Съвсем не по нейна воля разбира се. Те са съседи и споделиха едно-две приключения във най-известния филм за домашни любимци „Сами вкъщи“. Клои обаче е повече от звезда във филм – тя е котката, която всеки се чуди дали иска или не иска да има. Вие как мислите – дали бихте успели да се разберете с тази пухкава котка и да я заобичате? Преди да ни отговорите на въпроса нека ви разкажем или припомним още нещо за нея.

Клои много, ама много обича... себе си! Тя определено би предпочела собствения си комфорт пред този на когото и да било друг, дори и на стопанина си. Тя може и почти по цял ден само се излежава на дивана, на перваза на прозореца или на леглото. Освен когато съседът ѝ Макс не я забърка в някое приключение. Котараната също така е и доста лакома. Помните ли още в самото начало на филмчето, когато се запознахме с нея за първи път, че тя само изчака стопанката ѝ да излезе от вкъщи, за да обърне купичката с храна и да започне да граби от хладилника. Не си представяме кой ще чисти и котешката храна от пода след като се върне. Е, да, ако трябва да сме честни Клои доста време само надничаше, поглеждаше вкуснотиите и се облизваше. Но в един момент просто не издържа и не само, че изяде купа салата, цяла огромна пуйка, но не пожали дори и тортата! Така че ето това е причината да се замисляме дали искаме подобен домашен любимец. Вярно, че един път обещала нещо Клои го изпълнява, доста е умна и може да ти помогне в много ситуации, но пък в замяна на това ще иска да ѝ се предостави цялата храна на света.

От друга страна Клои може и да е доста умна, и „оптимистична“ и забавна! Само прочетете какви ги приказва!

– Здравей, Норман, още ли търсиш апартамента си?

– Да. Вече четвърта седмица. Това е третият етаж или вторият?

– Не разбирам числата, но не живееш тук.

– Ех, това не е добре! Добре, ще се видим по-късно.

– Успех, ще намериш жилището си! (промърморва тихо) Едва ли!

Аз съм твоя приятелка и като твоя приятелка трябва да бъда откровена с теб: твоите проблеми въобще не ме интересуват.

– И когато тази непозната котка се опита да изяде хамстера, кой го спаси?

– Не беше непозната котка, това беше ти!

– Виж сега, няма значение коя котка е била, не това е въпросът. Говорим за това кой го спаси!

– Макс го спаси!

Кейти обича кучетата, а такива хора правят необясними неща, като например – взимат си кучета вместо котки.

Толкова е умна, нали? Но представяте ли си, че досега не беше разбрала, че може да мърка. И освен саркастична и непрекъснато дъвчеща нещо, Клои може да бъде и много забавна. Особено ако ѝ дадеш да похапне малко коча билка. Да, тя би яла дори и това! И имаме кратко видео за доказателство и за много смях за нас! И освен това може да ви научи и на някой друг номер как да си поискате храна... Само помислете преди да го приложите, защото ще бъде доста... котешки!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град