Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Колет идва, за да ви хване! Нов сезон и нов герой в Brawl Stars

Колет идва, за да ви хване! Нов сезон и нов герой в Brawl Stars

Аз детето | 2020-09-15

Колет идва, за да ви хване! Нов сезон и нов герой в Brawl Stars

Колет е най-новия и най-щурия герой от всички в Brawl Stars досега! Със странно шантав поглед и усмирителна риза Colette плаши противниците си още преди дори да е мръднала и привлича играчите с интересния си външен вид! Някои твърдят, че не е особено добра, но ние смятаме, че тепърва има какво да видим от новия броулър и трябва да ѝ дадем шанс. Така мислехме и за Биби, че с тази бухалка не може да направи нищо срещу Пайпър например, която стреля толкова далече, но се оказа, че с правилната стратегия всички могат само да дишат праха на Биби. Но сега да се върнем на Колет. Ето какво знаем за нея до този момент!

Коя е тя?

Colette е хроматичен броулър, който може да бъде отключен като награда в Brawl Pass на ниво 30 от сезон 3: Добре дошли в Starr Park! или от Brawl Boxes – все някога ще се падне. Тя атакува, изстрелвайки снаряд, който нанася повече щети, колкото повече здраве има нейната цел. А със своята Супер сила тя се хвърля напред и след това много бързо се връща назад, увреждайки враговете по пътя си. Нейната джаджа, Na-ah!, прави следващия ѝ изстрел да възстанови 40% от сегашното ѝ здраве. Нейната звездна сила – Push It, може да изпрати противника до най-отдалечената точка и да го зашемети за известно време.

Още за атаките

Attack:Taxing Shot

Колет изстрелва сърцевиден снаряд на далечни разстояния, нанасяйки вреда от 35% от сегашното здраве на противника, като по този начин тя може да причини големи щети на герои с много health точки, но малко щети на цели с малко точки. Power Cube ударът ѝ се прилагат след изчисляване на основната повреда. Атаката има минимална сума щети първоначално, която се увеличава въз основа на нивото на мощност на Colette. За специални цели (като Boxes, IKE, Heist Safes и др.), Колет ще нанесе фиксирана сума щети, която се базира на нейното ниво на мощност. Вражеските „домашни любимци“ и уреди (като оръдието на Джеси, главата на Тик и др.) нямат този ефект.

Super: Time To Collect

Колет се хвърля напред на голямо разстояние, докато достигне максимален обхват или бъде блокирана от стена и след това се връща обратно в изходната си позиция. Ако се сблъска с враг, тя ще нанесе 20% увреждане от максималното здраве на целта, както докато върви напред, така и докато се връща назад. Подобно на нейната основна атака, Power Cube изстрелите се прилагат след изчисляването на основната щета.

Gadget: Na-ah!

След активирането, следващата атака на Колет ще възстанови 40% от health точките си, независимо от текущото състояние на целта. Символ ще свети над главата на Колет, сигнализирайки за активирането на този гаджет.

Star Power: Push It

Когато използва своя Супер, Колет може да влачи врагове заедно с нея, докато стигне до края, преди да се хвърли назад. Това ще зашемети враговете и по този начин ще наруши всякакви атаки, като Carl или Frank Super. Герои пренесени до най-отдалечената точка на атаката, могат да бъдат ударени два пъти.

Още няколко съвета

  • Colette е боец, който не атакува директно, за да побеждава. Нейните атаки могат да намалят огромно количество здраве, но без подходяща подкрепа ще е трудно да победи, така че е подходяща за отборна битка.
  • Colette`s Super може да се използва за събиране на скъпоценни камъни и връщане към покритието, което я прави добър носител на скъпоценни камъни в Gem Grab.
  • Стойте далеч от Duo или Solo Showdown с Колет, тя е по-добра за Gem Grab и Heist. Тогава ще видите на какво наистина е способна.
  • Push It Star Power на Colette може да се използва с подобна стратегия като Super`s на Gale. В режимите 3v3 той може да се използва или за прекъсване на Super на Brawler`s, като този на Frank, или за изтласкването им, за да помогне на съотборници за известно време да получат контрол над средата.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град