любими герои

Начало | любими герои | Времето ще е облачно с кюфтета, защото ще си припомним най-любимите изобретения на Флинт Локууд

Времето ще е облачно с кюфтета, защото ще си припомним най-любимите изобретения на Флинт Локууд

Мирела Любенова | 2018-10-02

Времето ще е облачно с кюфтета, защото ще си припомним най-любимите изобретения на Флинт Локууд

Флинт Локууд се смята за гений, макар че всичките му чудати изобретения са грандиозни провали, които носят само беди на неговото градче и жителите му. Така започва историята на един от любимите ни учени за всички времена. И кой каквото ще да говори – неговите изобретения са велики и той си е истински гений. Вярно – понякога (почти винаги) излизат извън контрол и застрашават не само родния му град, но и света, но пък покажете ни един велик учен, който не е сгрешил поне веднъж в живота си. Напротив, най-великите открития често са резултат от нещо направено съвсем случайно. Да, вярно че Флинт създаде машина, която в крайна сметка напълни целия му град с храна и всички бяха принудени да напуснат красивото крайбрежно градче Суалоу Фолс. И на всичкото отгоре се оказа, че храните му са останали да живеят там и някак си са станали огромни, можещи да говорят същества, които имат интелект близо до човешкия... Но ако това в крайна сметка не е едно гениално изобретение... Здраве му кажи!

Точно затова днес решихме най-накрая да отдадем дължимото на проф. Локууд и да направим класация на най-любимите ни негови изобретения. А след това ще се надяваме да споделите и вашите любими с нас в коментарите. Флинт го заслужава!

FLDSMDFR

Няма как да не започнем с изобретението, което все пак предизвика цялата олелия и представи Флинт на света! Ако не беше Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator, Флинт най-вероятно щеше да си остане обикновено момче, което да работи в магазина на баща си. Така че няма как да не ни харесва неговият FLDSMDFR, който първоначално просто е трябвало да бъде помощник в кухнята и да служи като по-модерна микровълнова печка. Тя трябвало да преобразува водните молекули в хранителни такива и да превръща водата в храна. Така и станало отначало, но знаете, че навън има много водни молекули и... е който е гледал филмите знае за какво говорим. И въпреки цялата дандания – Flint Lockwood Diatonic Super Mutating Dynamic Food Replicator си остава едно от най-добрите му изобретения.

Spray-On Shoes

Може да няма дълго име, но пък това изобретение определено заема второ място в нашата лична класация. Spray-On Shoes е точно каквото звучи, спрей, който когато напръскаш на краката си ги обгръща с плътен слой, който е почти като обувка. Удобна гъвкава обувка, която определено няма да оставя мазоли или да стяга. Единственото лошо тук е, че веднъж сложени тези обувки си остават завинаги с теб, защото стават твърди като диаманти. Но пък сме сигурни, че Флинт ще подобри изобретението си, защото все пак го е измислил още в училище.

Jello Ring

Страхотно е, особено за момичета. По принцип идеята на нашия гений е това да е красив пръстен, който да става за всеки пръст и да е гъвкав, за да може да се сваля лесно. Много звучи като ластик, нали? Е, това се и оказва – ластик направен от желе, но на нас много ни харесва.

Grocery deliverator

Колко хубаво би било във всеки един магазин да има такъв. Пазаруваш си на воля, колкото неща, продукти ти трябват и колкото си искаш и след това няма нужда да ги носиш или да ги товариш в колата. Просто ги пускаш в портала на Grocery deliverator-а и си готов. Те вече са у вас. Това изобретение на Флинт би могло да промени света... След малко подобрения... Най-вече да не доставя продуктите на случайни хора на съвсем случайно място. Но сме сигурни, че ако дадем време на Флинт, той ще поправи този мъничък проблем.

Сега е ваш ред! Харесвате ли някое от изобретенията от нашата класация, а кои са вашите любими. Споделете с нас в коментарите!



Коментари
2 коментара

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Много готино филмче и всеки си има любима серия

Александра Стоилова, 9 г.,

Публикувано на 19.02.2024

Най-любимят е Флинт Локуудски диатоничен супер мутиращ динамичен хранителен репликатор или съкратено: ФЛДСМДХР.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град